dijous, 27 de febrer del 2014

Característiques de les ciutats que apareixen durant el viatge

Norwich: Població: 121550 hab. (2001) . Norwich és una ciutat d'Anglaterra, capital del districte de Norfolk. 


Caen: Població: 109630 hab.(2007). Caen és un municipi francès, situat al departament de Calvados i a la regió de Baixa Normandia, situat vora els marges del riu Orne. 


Canterbury: Població: 42.258 hab. (2001). Canterbury és una ciutat del sud-est d'Anglaterra, no lluny de Londres, sobre el riu Stour, pertanyent al comtat de Kent. És famosa per la seva bella catedral.

Constantinoble: Població: 14.160.467 hab (2013). La ciutat està dividida en dos parts de terra, hi ha la mesquita de Santa Sofía,la ciutat ha anat variant de noms al llarg dels temps Constantinoble és el nom antic de l'actual ciutat d'Istanbul, a Turquia. El nom deriva del seu fundador, l'emperador romà Constantí el Gran.
 

Jerusalem: Població:  933.113 hab. Jerusalem és una ciutat de Palestina, capital de l'estat d'Israel des de 1950, capitalitat no reconeguda internacionaliment per la majoria d'estats del món. És considerada pels palestins com a capital nacional.
Jerusalem està considerada una ciutat sagrada per les tres grans religions monoteistes: el cristianisme, el judaisme i l'islam. 
Per al cristianisme és allà on va predicar Jesús i on va ser crucificat; per al judaisme és allà on el Rei David va establir la capital del Regne d'Israel i el lloc d'assentament de l'Arca de l'Aliança i on el seu fill Salomó d'Israel va construir el Temple, cap on han de dirigir-se les pregàries; i l'Islam recull d'aquestes religions el caràcter sagrat de la ciutat, a la que miraven els primers musulmans al resar, abans de passar a fer-ho cara a La Meca.

2 comentaris:

  1. Molt bé noies! Aquest bloc està molt currat i es pot diferenciar les lletres perfectament, en general m'ha encantat. :D

    ResponElimina